27
NOV
2017

5 stappen van digitale transformatie: DE workshop

Posted By :
Comments : 0

5 stappen van digitale transformatie workshop

Ben jij al bekend met de digitale transformatie? Hoe drukt zicht dit uit binnen jouw organisatie? Ben je in staat de wensen van je klant te beantwoorden?

Technologie verandert en biedt nieuwe kansen. De klant is momenteel diegene die het bedrijf leidt. De klant heeft oneindig veel opties en zal zich laten beïnvloeden door anderen om zich heen. Organisaties kunnen daarom ook niet anders dan toegeven dat de klant volledig centraal staat. Wij bevinden ons momenteel in de tijdperk van de Digitale Transformatie.

Doordat de klant zo oneindig veel opties heeft, ontstaat er een kloof tussen de (digitale) wensen van de klant en wat bedrijven in staat zijn om te bieden. Dat organisaties digitaal transformeren, weten ze dan ook wel, maar hoe doe je dat nu precies? Wat we zien is dat 90% van de bedrijven een plan hebben, maar slechts 25% heeft de customer journey gemapt en slechts 14% heeft de skills om daadwerkelijk te transformeren. Het gevaar is dat digitale transformatie ontaardt in het bouwen van een app of het opleuken van de portal. Maar wat is nou eigenlijk de digitale transformatie en waar begin je?

De tijd van inspireren is voorbij, het gaat om praktische stappen die jouw organisatie morgen kan zetten. Tijdens deze workshop op de Oracle Cloud Day leer je op een hands-on manier de 5 stappen van digitale transformatie!

Registreer hier voor 12 december!