Oracle digital transformation workshop – slow pace version

Tijdens de Oracle Cloud Day hebben wij al een versnelde versie gedaan van de Digital Transformation workshop. Tijdens deze slow pace version willen wij echt de tijd nemen en opnieuw kijken naar het proces van digitale transformatie.

Oracle digital transformation

Waar wij op in gaan tijdens de workshop:

Er ontstaat een kloof tussen de (digitale) wensen van de klant en wat bedrijven in staat zijn om te bieden. Dat organisaties digitaal transformeren, weten ze dan ook wel, maar hoe doe je dat nu precies? Wat we zien is dat 90% van de bedrijven een plan hebben, maar slechts 25% heeft de customer journey gemapt en slechts 14% heeft de skills om daadwerkelijk te transformeren. Het gevaar is dat digitale transformatie ontaardt in het bouwen van een app of het opleuken van de portal. Maar wat is nou eigenlijk de Digitale Transformatie en waar begin je? De tijd van inspireren is voorbij, het gaat om praktische stappen die jouw organisatie morgen kan zetten. Tijdens deze workshop leer je op een hands-on manier de 5 stappen van digitale transformatie.

Schrijf je vandaag nog in voor ‘The Digital Transformation workshop’ en laat je inspireren over hoe jij je bedrijf optimaal kan laten profiteren van digitale innovatie.

 

Meld je hier aan